Loader
 

Virksomheder

vores commitments

Hos Bloch & Buus har vi 5 commitments, som vi ønsker at være garant for i samarbejdet med vores kunder.
 1. Høj professionalisme via anvendelse af anerkendte recruitment best practices.
 2. Vi rekrutterer til vores kunder som vi ville rekruttere til os selv.
 3. Vi vil forstå vores kunders forretning.
 4. Vi skal være vores kunders bedste ambassadører og i øjenhøjde med alle kandidater.
 5. Der skal altid være plads til glæde og grin

Rekruttering

Din rekrutteringspartner med indsigt og erfaring

Hos Bloch & Buus har vi tilsammen brugt 30 år på at kvalificere os til at blive din partner i rekruttering. Fra in-house rekrutteringsroller forankret i virksomhedens HR har vi opbygget og drevet professionelle Talent Acquisition Services. Undervejs har vi skabt stærke partnerskaber/netværk til line-of-business og opbygget en dyb forretningsindsigt samt teknisk viden og forståelse, som kommer dig til gode som kunde. Vi har således gode forudsætninger for ikke bare at kunne forstå indholdet af en jobprofil, men kan også tilbyde dig kvalificeret sparring og modspil i forhold til alt fra jobindhold til lønniveau.


Når vi hos Bloch & Buus igangsætter en search, så har vi oftest projekter liggende med kandidater fra tidligere løste opgaver som vi tager udgangspunkt i. Vi kombinerer dog altid dette med en ny search national og/eller international, så vi sikrer at vi får afdækket markedet ordentligt for relevante kandidater.


Vi er eksperter i at identificere potentielle kandidater via LinkedIn. Men dér hvor vi for alvor er effektive er i dialogen med kandidaterne. Her demonstrerer vi hurtigt vores indsigt i både det aktuelle job og markedet generelt. Det er med til at skabe både tillid og troværdighed, når jobbet skal sælges, og der skal skabes interesse om den ledige stilling i din virksomhed.

mark barner kandidat

Rådgivning

Rekrutteringsrådgivning og træning

Hos Bloch & Buus er vi eksperter i gennemførelse af professionelle og effektive rekrutteringer. Vi tilbyder derfor skræddersyet opkvalificering af din virksomheds evne til at drive en professionel rekrutteringsproces.

Derfor skal du vælge os

 • j

  Branchekendskab

  Branchekendskab inden for IT og Pharma.

 • j

  Tilfredshed

  Vi har haft succes med over +2000 rekrutteringer.

 • f

  Hastighed

  Vi tilbyder oftest kandidater inden for 4 uger.

 • Autentiske

  Imødekommende og pålidelige er vores kerneværdier.