Loader
 

Teamet

Kristian
Bloch Sørensen

I min karriere har jeg repræsenteret flere videnstunge virksomheder inden for især IT & Pharma. Her har jeg medvirket til at opbygge professionelle HR-rekrutteringsfunktioner og derigennem skabt bæredygtige relationer til mange ledere og kandidater.

 

IT og Pharma-industrien har længe været i vækst herhjemme og jeg har derfor stor erfaring med at tiltrække profiler til de brancher.

 

Min erfaring har givet mig en bred forretningsforståelse, men jeg er altid nysgerrig efter at udvide min horisont. Jeg er kritisk og skeptisk af natur, men fokuserer altid på at være garant for gode kunde- og kandidatoplevelser.

Stefan
Buus

Jeg har gennem det meste af min karriere haft fornøjelsen af at udforme og implementere rekrutterings- og HR-processer, samt at skabe succesfulde teams der performer godt sammen.

Jeg har altid set rekruttering som et spændende element, hvor man hver gang har en unik mulighed for at få tilført teamet noget nyt og godt. Jeg er drevet af dialogen med ansættende leder om at få præciseret hvad den rette kandidat er og efterfølgende få lavet matchet


Jeg medbringer en stor forretningsforståelse, bred teknisk viden inden for IT og Pharma og ud over et omfattende netværk besidder jeg stor ekspertise i LinkedIn search.

Derfor skal du vælge os

 • j

  Branchekendskab

  Branchekendskab inden for IT og Pharma.

 • j

  Tilfredshed

  Vi har haft succes med over +2000 rekrutteringer.

 • f

  Hastighed

  Vi tilbyder oftest kandidater inden for 4 uger.

 • Autentiske

  Imødekommende og pålidelige er vores kerneværdier.