Dit jobskifte skal være en lærerig og god oplevelse

Er du den bedste du kan være på jobbet? Er du glad når en ny dag truer? Bliver du udfordret på den gode måde og udvikler du dig? 

Der kan være mange grunde til at du begynder at overveje at søge et nyt job. Måske du har mistet dit job eller mistet din leder, som du havde stor tillid til. Overordnet set er du måske stadig tilfreds, har gode kolleger og trives i organisationen, men du er ikke længere udfordret i det daglige og din udvikling er derfor gået lidt i stå. 

Det er et stort spring at gå fra at være passiv til aktiv jobsøgende. Især hvis ikke alle røde lamper lyser i dit nuværende job. Hvis du genkender noget af ovenstående fra din egen situation, så kontakt Bloch & Buus og lad os være din sparringspartner i forhold hvad der er det rigtige for din karriere og trivsel. 

Bliv en del af Bloch & Buus netværket

Som kandidat hos Bloch & Buus er du i gode hænder. Vi er nemlig født nysgerrige og ærlige. Egenskaber du hurtigt mærker, når du er i dialog med os. Vi har sat os grundigt ind i tingene og vi garanterer, at du ikke spilder din tid, når du takker ja til at indgå i en rekrutteringsproces hos os.  

Undervejs i rekrutteringsprocessen hos os er det af afgørende betydning, at vi bliver introduceret til dine primære styrker og kompetencer. Ved at tilbyde os den information sikrer du, at vi fremstår som en god ambassadør for dig, når vi præsenterer dig for vores kunde.

Bloch og Buus har skrevet en blog om vigtigheden af at være skarp, når man italesætter sine styrker til en jobsamtale. Den kan du læse her.

Af gode grunde kan vi ikke garantere dig et nyt job – men vi kan garantere dig en informativ og udbytterig dialog med konstruktiv feedback. Vi har i de seneste 15 år etableret et stort netværk af hiring managers og topkvalificerede kandidater i forskellige brancher. Bliv en del af det, måske det er vejen til dit næste drømmejob. 

Som kandidat hos Bloch & Buus er du garanteret fuld diskretion og efterlevelse af eksisterende GDPR-regulativer.