Velkommen til Bloch & Buus


Om Bloch & Buus

Bloch & Buus fusionerer det bedste fra HR in-house rekruttering med traditionelle konsulent-ydelser. Med tilsammen mere end 30 års rekrutteringserfaring fra en lang række virksomheder og konsulenthuse har vi optimale forudsætninger for at kunne blive din betroede samarbejdspartner og rådgiver næste gang du skal rekruttere eller måske optimere din egen interne rekrutteringsproces.

Med over 2000 rekrutteringer bag os mener vi i al beskedenhed på, at få mestrer disciplinen tiltrækning og rekruttering bedre end os. Vores hands-on erfaring stammer primært fra de regulerede industrier, hvor krav til kvalitet, proces og dokumentation er en selvfølge. Bloch & Buus fokuserer primært på at rekruttere og rådgive inden for segmenterne IT, Pharma & Finance.


Hvorfor vælge Bloch & Buus

Leave a Reply